Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Α’ ΚΑΙ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΠΕ

Προκειμένου να προχωρήσει η έκδοση των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης Α’ και Β' Επιπέδου ΤΠΕ για τους εκπαιδευτικούς που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις αντίστοιχες δοκιμασίες πιστοποίησης των παρακάτω περιόδων:
·         3ης περιόδου πιστοποίησης Α’ επιπέδου ΤΠΕ (Μάιος – Ιούλιος 2012)
·         4ης περιόδου πιστοποίησης Α’ επιπέδου ΤΠΕ (Ιούνιος – Ιούλιος 2013),
·         2ης περιόδου πιστοποίησης Β' Επιπέδου ΤΠΕ (Δεκέμβριος 2011 - Φεβρουάριος 2012) και
·         3ης περιόδου πιστοποίησης Β' Επιπέδου ΤΠΕ (Μάιος – Σεπτέμβριος 2013)
στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ, η οποία υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ελληνικού Δημοσίου,
καλούνται οι δικαιούχοι εκπαιδευτικοί να ελέγξουν και εάν χρειάζεται να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τουςπου είναι καταχωρισμένα στο Πληροφοριακό Σύστημα του έργου.
Η Βεβαίωση Πιστοποίησης κάθε εκπαιδευτικού θα αποσταλεί στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης που ανήκει η θέση υπηρεσίας του, σύμφωνα με τα δηλωμένα στοιχεία στο Πληροφοριακό Σύστημα της Πράξης.
Συγκεκριμένα θα πρέπει οι δικαιούχοι εκπαιδευτικοί, το αργότερο μέχρι την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014:
·         να επισκεφθούν το Πληροφοριακό Σύστημα της Πράξης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://b-epipedo2.cti.gr/mis
να ελέγξουν, να συμπληρώσουν (εάν λείπουν) και να επικαιροποιήσουν (εάν έχουν αλλάξει), προσωπικά τους στοιχεία πχ διεύθυνση, e-mail, αριθμός τηλεφώνου κ.α. ή στοιχεία σχετικά με την εργασία τους πχ οργανική θέση, θέση υπηρεσίας (στην παραπάνω διεύθυνση ο εκπαιδευτικός θα πρέπει να επιλέξει: «Διαχείριση στοιχείων χρήστη» => «Τροποποίηση προσωπικών στοιχείων» και «Τροποποίηση στοιχείων ειδικότητας» και πρέπει να πατήσει το κουμπί «Καταχώρηση», προκειμένου να καταχωριστούν στο σύστημα τα νέα στοιχεία).
Για την είσοδό των εκπαιδευτικών στο πληροφοριακό σύστημα, προκειμένου να συμπληρώσουν τα παραπάνω στοιχεία, πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι κωδικοί που ήδη έχουν στη διάθεσή τους από τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης Α’ επιπέδου ΤΠΕ ή/και από την συμμετοχή τους στην επιμόρφωση Β' επιπέδου ΤΠΕ. Σε περίπτωση απώλειας των κωδικών, είναι διαθέσιμη στην αρχική σελίδα του Πληροφοριακού Συστήματος η λειτουργία «Ανάκτηση Κωδικών».
Για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος σχετικά με την παραπάνω διαδικασία, λειτουργεί το ηλεκτρονικό έντυπο υποβολής ερωτήματος που είναι διαθέσιμο στον κόμβο του έργου (http://b-epipedo2.cti.gr επιλέξτε: «Help Desk»).
Σχετικά με τη παραλαβή των Βεβαιώσεων, θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στον Κόμβο Πληροφόρησης της Πράξης: http://b-epipedo2.cti.gr μόλις οι βεβαιώσεις είναι διαθέσιμες.

 ΠΗΓΗ: http://b-epipedo2.cti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου